Stjerneglans over julekoncert

Frelsens Hærs julekoncert i Falkonércenteret får i år den Skjulte Stjerne, Thomas Meilstrup, som gæst.Når Frelsens Hær holder sin traditionelle julekoncert i Københavns Falkonércenter, bliver det med særligt stjernedrys.

Thomas Meilstrup vandt årets udgave af Skjulte Stjerner på DR1 med sin rene, engleagtige stemme.

En af de gæstende solister er nemlig Thomas Meilstrup, som for ganske nyligt var vinderen af Skjulte Stjerner på DR1. Her gjorde han indtryk på både dommere og publikum hjemme i stuerne med sin lyse og rene englestemme. Et stjernedrys som helt sikkert vil sprede glæde og julestemning til den i forvejen stemningsfyldte koncert.
Koncertens overskud går til at hjælpe fattige familier med at få en god jul. Det bliver til ekstra mange penge, fordi de mange store kunstnere optræder gratis.

Brødrene Olsen

I år kommer ud over Thomas Meilstrup hans mor Gry Johansen, der er kendt for ”Rejehop-sangen”. Desuden medvirker Brødrene Olsen, Mike Andersen, Valby sang- og musikkorps samt Valby børnegospel. Konferencier er – som så mange gange før – Hans Otto Bisgaard.
Sidste år lykkedes det Frelsens Hær at hjælpe 800 familier til en bedre jul, og 1000 hjemløse og ensomme fik en juleaften på et værested på baggrund af velgørenhedskoncerten.
KLF, Kirke og Medier arrangerer for 15. gang bustransport til Falkonércenteret fra Haslev, Rønnede, Faxe og Dalby.
Koncerten foregår den 4. december om eftermiddagen.