LMU har fået ny hjemmeside

Luthersk Missions Ungdom lancerede for nylig en opdateret version af lmu.dk.
300 unge LMU’ere var sidst i november til Mission11 i Hillerød, en anledning som blev brugt til at skyde lmu.dk i gang i den nye version.
Det var kulminationen på over et års arbejde, og arbejdsgruppen var glade for endelig at være oppe at køre. Den nye side er delt op i fire underområder: ”Jeg er ny”, ”Jeg er LMU’er”, ”Jeg er leder” og ”Info” med forskellige målrettede artikler og informationer under hvert område.
Lmu.dk spurgte forskellige unge, hvad de syntes om siden, og fik blandt andet følgende svar. ”Super flot design”, ”Jeg synes, den er flot. Og så er det fedt med videoer – jeg kan faktisk se, at der er andre LMU’ere derude.” og ”Superfedt, at der er noget overskueligt for nye, som viser, hvad LMU er.”