Lydbibler nu på 601 sprog

Organisationen Faith Comes By Hearing tilbyder nu Det Nye Testamente som lydbog på 601 sprog. De har netop udvidet med 11 sprog, og for et år siden tilbød de ”kun” 500 sprog.– Dette fantastiske fremskridt er kun muligt, når man har flere, der står sammen om arbejdet, siger Morgan Jackson, som er international leder, under et pressemøde til Christian Telegraph.
– Det er lige fra dem, der oversætter, til dem der finansierer arbejdet, der er et billede på Jesu Legeme.
I kraft af at de nu har udvidet med elleve sprog, er der over 650.000 flere mennesker, som nu har adgang til Guds ord på deres modersprog. Faith Comes By Hearing tilbyder fri adgang til at downloade lydbøgerne, samt at man kan hente dem ned på sin iPhone, iPad og Android mobil. Til dem, der ikke har internet, er Det Nye Testamente tilgængelig via solcelleopladte lydafspillere.
Susan