Kristen bevægelse deler evangeliet med 200.000 muslimer

Den kristne bevægelse ”Pioneers USA” vil i det nordafrikanske land Chad fortælle evangeliet til 200.000 muslimer, som ikke har hørt det endnu.

Landsbyboere fra Chad, Nordafrika. Pioneers USA har kirkeplantningsteams i knap 100 lande verden over.

– Det er en udfordring at bo her, fortæller Carter til Christian Post. Sammen med et missionshold forkynder han evangeliet for Tamafolket i byen Guereda, som trods sin store størrelse hverken har kristne indbyggere eller kirker.
– Steder som Guerada, der ligger i hjertet af Afrika, er glemte steder, som ikke har mødt Guds ord endnu.
Ifølge Pioneers’ leder for kommunikation, Matt Green, er den islamiske religion så tæt forbundet med folks identitet, at de ikke kan forestille sig andet end islam. Det kan derfor være svært at evangelisere i et muslimsk land.
Eftersom mange muslimer lever i lande med dårlige, sociale og humanitære forhold ønsker Green, at de kristne missionærer fx tilbyder dem rent vand, men også et møde med kristne, der leder til samtaler og bibelstudier med håb om at danne husmenigheder.
Susan