Frikirke i bede- og tænkebox

Frikirken på Havnen er for nylig flyttet i nye lokaler og skruer nu ned for aktivitetsblusset for gennem fælles bøn at finde sin fremtidige stil.

– Vi vil lade Gud lede os, siger Sten Thomsen.

I april flyttede Frikirken på Havnen fra Refshalevej til Nørre Farimagsgade, hvor de har lejet sig ind hos den internationale kirke CCC. Nu indleder kirken en periode på et halvt år, hvor man skruer ned for aktiviteterne, men hvor man har fokus på bøn og lovsang.
– Gennem længere tid har vi som kirke været i en proces med overvejelser angående udvikling og retning. Skal vi fortsætte ”som vi plejer”, eller vil Gud lede os til en ny form, hvor fokus er på tilbedelsen og bønnens livsstil og udrustning. Det har altid været en stor værdi i kirken, og det er et ønske, at det skal styrkes og udvikles, fortæller kirkens præster Else og Sten Thomsen.
– Drømmen er at se det, man kan kalde ”Davids Tabernakel genoprejst” i København. At der må bygges ”et alter” for Gud, hvor man sammen søger ind i hans nærvær, bliver formet og dannet, og hvor man beder for byen og landet.