KFS ansætter alsidig kommunikationsmedarbejder

En bachelor i både idehistorie og psykologi samt en kandidatgrad i journalistik er den nye medarbejders faglige baggrund. Kristeligt Forbund for Studerende ansætter cand. public som ny kommunikationsmedarbejder.

Jens Jørgen Jensen

Den nyuddannede cand.public Jens Jørgen Jensen er fra 1. februar ansat som kommunikationsmedarbejder i Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) med arbejdsplads på KFS’ sekretariat i Ødsted
– At skulle være kommunikationsmedarbejder hos KFS er for mig en ideel kombination af min kærlighed til KFS og min uddannelse. Samtidig er KFS et sted præget af studerende og unge medarbejdere – der er masser af energi, gejst og engagement, som jeg glæder mig til at blive en del af – og som jeg også håber, jeg kan bidrage til.
Den 27-årige Jens Jørgen Jensen har en bachelor i idehistorie og psykologi og derudover en netop afsluttet kandidat i journalistik (cand.public). Og at det netop bliver KFS, der bliver Jens’ første arbejdsplads, passer ham godt:
– KFS har betydet meget for mig både før og i min studietid. Som gymnasieelev elskede jeg at komme på lejrene og møde en masse mennesker – og KFS på skolen har været en stor hjælp til at være tydelig i min tro – at få hjælp til at være kristen dér og ikke kun i kirken, fortæller Jens.
KFS’ nye kommunikationsmedarbejder har også en tid på KFS’ Ledertræningscenter bag sig, hvor han i 2003-4 var elev – og har desuden været med til at arrangere Påskelejr et enkelt år. Fremover skal KFS-engagementet lægges i blandt andet Til Tro, KFSpresso og www.kfs.dk:
– Jeg glæder mig til at prøve kræfter med alle de ting, jeg har lært på studiet. Og så glæder jeg mig til at blive en del af det kollegiale fællesskab, lyder det fra Jens.
Privat bor Jens i Aarhus, er gift med Laura og sammen har de Hella på halvandet år.
Bodil