Koptiske kristne blev forhindret i at stemme

I den egyptiske provinsby Rahmaniya-Kebly har en muslimsk bande angrebet koptiske kristne under parlamentsvalget.
Salafisterne ville forhindre de koptiske kristne i denne by i at stemme (de udgør mere end 50 pct. af indbyggerne i denne by), fordi de havde intentioner om at stemme på to moderate muslimer og ikke på salafist-kandidater. Ifølge nyhedsbureauet aina.com havde de koptiske kristne ikke en chance for at stemme.
Under angrebene satte den muslimske bande ild til deres hjem, andre stråhytter og butikker, imens de sang ”Allahu Akbar”, som betyder ”Gud er stor”. Ingen blev slået ihjel eller såret. Sikkerhedsvagter var til stede, men greb ikke ind. Der blev først grebet ind, da brandvæsenet ankom, og USA blev underrettet om urolighederne. Sikkerhedsvagternes leder i Rahmaniya-Kebly prøvede nemlig at overbevise amerikanerne om, at alt var, som det skulle være.
Det Muslimske Broderskab løb med sejren ved det egyptiske parlamentsvalg med 47,1 pct. af stemmerne.
Susan