Paven: Amerika er i stigende grad fjendtlig mod kristne

USA har altid har været kendt for et sted med religionsfrihed og kristne værdier, men paven mener, at de nu er blevet mere fjendtlige mod kristne.
De etniske værdier, der tidligere byggede på Gud og Guds natur, bevæger sig nu væk fra kristne-jødiske værdier. Man ser nu et nyt kulturelt værdisæt, der ikke bare er modsætninger til kristne-jødiske læresætninger, men er endda i stigende grad fjendtlige mod kristendommen. Men paven mener, at det ikke kun er mod kristendommen, men mod menneskeheden generelt. Ifølge LifeSiteNews understreger Paven alvoren i problemet og opfordrer kirkelige instanser til at tage sagen alvorligt og prædike om sandheden, til trods for, at det er upopulært. At adoptionsbureauer er tvunget til at anbringe børn i hjem med homoseksuelle og Obamas sundhedspolitik , hvor sygeforsikringer skal dække udgifter til abort, omtaler han som ”ond praksis”.
Susan