30 gospelkor byder sig til

Lørdag den 16. juni tilbyder 30 gospelkor at give koncerter rundt omkring i København.
Overskuddet går til at hjælpe børnearbejdere i Egypten.
Kender du nogen, der har brug for en opmuntring? Nogen, der måske har et utaknemmeligt surt job? Eller nogen, som burde få en tak for, at de gør noget godt for andre?
Så kan du arrangere en gospelkoncert for dem! Det være sig plejehjemspersonale, parkeringsvagter eller egne medarbejdere, kunder eller leverandører?
Sådan lyder et tilbud til virksomheder, der netop nu cirkulerer i København. Ikke færre end 30 gospelkor tilbyder at komme ud og synge i 25 minutter de populære gospelsange som Oh Happy Day og Down by the riverside. Overskuddet går til børnearbejdere i Egypten.
I Egypten arbejder 3,7 millioner børn i jobs, som ofte involverer brug af farlige kemikalier og maskiner uden beskyttelsesudstyr. Det resulterer i brækkede eller amputerede legemsdele, forbrændinger, hudsygdomme, luftvejssygdomme m.m. foruden de psykiske skader. Pengene fra de mange GospelAid koncerter formidles via Danmission.
Udover koncerten uddeler hvert kor fem biletter til en gigantisk støttekoncert samme aften i Københavns Domkirke, hvor kendte stjernesolister og 1000 gospelsangere vil fylde kirkerummet med glade toner.
/sl