Klædt på til daglig kamp

Glem aldrig at fokusere på glæden over at kende Gud, selv om du er i krig.
Af Charles Stanley
Amerikansk tv-prædikant
i InTouch Ministries.

Vi har en fjende, som altid vil lede os vild og hindre os i at blive de mennesker, som Gud vil vi skal være. Så vi må altid være på vagt. Forbered dig på den åndelige kamp med udstyret fra Efeserbrevet 6:13-18. Sig Gud tak for udrustningen og ”tag den på” i Helligåndens kraft med denne bøn:
Bevar mine tanker med frelsens hjelm. Lad mig hele tiden fokusere på Din kærlighed og magt.
Jeg har Kristi retfærdighed som min brynje, til at beskytte mit hjerte og mine følelser.
Spænd Dit sandheds bælte om mig, så jeg ikke bliver ført vild og lader mig styre af mine følelser.
Led mine skridt i ”freds-sandalerne”. Plant mine fødder solidt i de gode nyheder om Din frelse og kærlighed til verden, og giv mig kræfter til at holde stand, når jeg bliver angrebet.
Jeg løfter troens skjold. Beskyt mig mod Satans pile, mens jeg står skulder ved skulder sammen med Din hær imod ham og hans onde planer.
Jeg trækker Åndens sværd. Plant Dit Ord dybt i mit hjerte på en ny og levende måde, så jeg altid vil være i stand til at afsløre og nedkæmpe løgnen med Din sandhed. Jeg forkynder Din sejr i dag!

Du skal aldrig have så travlt med at bekæmpe fjenden, at du glemmer at fokusere på glæden over at kende Gud. Klæd dig roligt på til kampen. Husk at du vil vinde i Kristi navn og at han allerede har besejret fjenden.