Alle får lov til at lege med

Jeg har lige været til en fantastisk inspirerende konference med Randy Clark. Det mindede mig om en af de ting, jeg elsker ved Guds store frelsesplan.
Kender du det? Det dér med, at der står en stor kanon oppe på scenen, som både siger og gør alle mulige vilde ting? Måske mest det første?
Jeg sad nede på min stol og kunne se Randy Clark få kundskabsord. Folk blev helbredt på deres pladser rundt omkring i hele salen! Alle mulige sygdomme forsvandt og mange mærkede Helligåndens nærvær – inkl. mig selv.

Måske tænker du, at sådan en mand må være særlig udvalgt eller salvet af Gud, når han kan gøre sådan nogle ting. Men faktisk var det netop, hvad hele konferencen handlede om: Randy Clark gjorde igen og igen opmærksom på, at det er Guds Ånd i os som helbreder, og derfor kan alle, som har Guds Ånd i sig bede for syge og opleve helbredelse. Det er ikke for eliten. Det er for dig.
Som John Wimber, der grundlagde Vineyard-kirken, sagde det: ”Everybody gets to play!” Det, der kendetegnede og stadigvæk kendetegner disse kirker er også, at alle beder for hinanden. Det bliver ikke over-åndelig-gjort til noget mystisk. Man beder bare i Jesu navn og lader Gud om resten.

Dét elsker jeg ved Guds store plan! For det betyder, at jeg også kan være med. Det betyder, at når jeg læser om, hvad Jesus, Peter, Johannes, John Wimber, Randy Clark og mange flere mennesker i kirkehistorien gjorde – og gør, så ved jeg, at jeg kan gøre det samme.
Pludselig gjorde det ondt i min højre tommelfinger i et par minutter. Jeg tog chancen og delte det som et kundskabsord. Der var tre, som havde en smerte der, og jeg bad et par gange for dem. To blev helbredt og den sidste fik det bedre! Fantastisk at se Gud handle på den måde!
Jeg blev opmuntret til at tage chancer, når jeg ser folk, som er syge, eller når jeg får kundskabsord eller anden inspiration fra Gud. Jeg vil opmuntre dig til at gøre det samme.
Jesus udsendte 72 disciple og sagde blandt andet følgende til dem: Helbred de syge i byen og sig til dem: Guds rige er kommet nær til jer (Lukas 10,9). Læs selv resten.

Skal vi ikke gøre det samme?

Af Henrik Engedal
ung@udfordringen.dk