Gary så ind i Guds verden

Ved en gudstjeneste i en brasiliansk kirke oplevede den amerikanske forfatter og prædikant Gary Oates at kunne se ind i Guds usynlige verden.
Det fortæller han om under sit besøg i en række danske kirker. Fra den 26.-29. maj er han i Aars Frikirke, Haderslev Frikirke, Thisted Pinsekirke og Bethania Kirkecenter i Blåhøj.
Fra den 31. maj til 3. juni er han på Sjælland i Ringsted Baptistkirke, Roskilde Baptistkirke, Impact Church og Roskilde Vineyard.

Et kig ind i den åndelige virkelighed

I sin bog ”Open My Eyes Lord” fortæller Gary Oates om et forholdsvis stille og roligt liv, hvor han som præst havde været ansat fem forskellige steder i USA. På en rejse til Brasilien besøger han nogle kirker, der havde en stor tilgang af medlemmer.
Under en gudstjeneste oplever han, at han pludselig kan se ind i den åndelige verden. Han ser stedet fyldt med engle, han ser Jesus og mange andre ting, som giver mening i den kristne tro.
Gary Oates vil fortælle om, hvordan han har oplevet mennesker blive helbredt i dette intense møde med Gud og hans engle, og om hvordan mødet med denne overnaturlige side af kristendommen har givet lyst til at lægge sit liv om, så man i hverdagen kan hente ny styrke i Guds nærvær.

Vi kan lære af det i Danmark

– Jeg tror, Gary kan lære os noget om, at vi er bestemt til at have et nært forhold til Jesus og Helligånden. For nok taler vi meget om Gud og Kirken, men ikke så meget om relationen til Jesus og Helligånden, siger Anders Jakobsen fra Aars Frikirke.
– Det, som han har oplevet, er hverdag i kirker i Brasilien, men meget fremmed for os. Jeg er sikker på, at såvel vi lidt stive skandinaviske kristne, som de danskere, der ikke er faste kirkegængere, vil opleve at få deres øjne åbnet for den åndelige verden, i deres møde med Gary.
Arrangementerne er gratis og åbne for alle.
Michael/Henri.