Mission – midt i verdsligheden

Folkekirkens Mission inviterer til Missionskonference på Nyborg Strand den 14.-15. juni. Nu er det sidste tilmelding.

Professor og missionsteolog Viggo Mortensen er i panelet.

I den vestlige kultur synes spørgsmål om tro at forsvinde ud af det offentlige rum. I syd og øst er troens offentlige tilstedeværelse som politisk, etisk og kritisk instans en selvfølge. Andre steder er verdslighed en befrielse, fordi kristne forfølges af andre religiøse grupper. Hvordan skal kirken agere?
Disse spørgsmål behandles af bl.a. religionssociolog, phd. Ina Rosen, professor ved Københavns Universitet, Niels Henrik Gregersen, programleder i Danmission, Henrik Sonne Petersen, den svenske biskop emeritus, teol. dr. Carl Axel Aurelius, valgmenighedspræst Niels Grønkjær, adjunkt Marie Vejrup Nielsen og adjunkt Jeppe Bach Nikolajsen.
Desuden medvirker et panel bestående af professor Viggo Mortensen, fakultetsleder Jørn Henrik Olsen, konsulent Lene Sjørup og generalsekretær Bodil Skjøtt.
Missionskonferencen er et samarbejde mellem Folkekirkens Mission, Folkekirke og Religionsmøde, Teologisk Pædagogisk Center og Landsforeningen af Menighedsråd.
/sl