Ny moderne bibel i Kina

Det er nu blevet nemmere for især de unge i Kina at læse Bibelen. Der er nemlig udkommet en ny bibel på moderne kinesisk, der er skrevet, så man i dag bedre kan forstå sproget.
Siden Bibelen blev skrevet, har vores sprog udviklet sig meget. Det engelsk man skrev og talte for blot 200 år siden, er meget anderledes end i dag. Mange ord er blevet forældede. Det samme er også sket i Kina. Derfor har firmaet Biblica nu gjort det nemmere for dem. Desuden er der mange i Kina, der er blevet kristne. Der er derfor nu et større behov for en bibel, alle kan forstå, især de unge.
Ifølge Christian Telegraph er Bibelen dog ikke anerkendt af den kinesiske regering endnu. Indtil den bliver anerkendt, kan den læses online. Lige nu arbejder Biblica videre på Det Gamle Testamente, som forventes færdigt i december.
Susan