To kristne fra asylcenter stukket ned i Norge

Isa Hammer, der arbejder på et asylcenter i Norge, blev pludselig ringet op af en af beboerne. Beboren fortalte, at han og hans afghanske ven var blevet overfaldet med en kniv.Beboeren var såret, og den afghanske ven var død. Man forsøgte at genoplive ham i ambulancen, men det lykkedes ikke. Efter angrebet blev politiet tilkaldt, og gerningsmanden er nu anholdt.
Isa Hammer kender begge, der blev stukket ned, fra kirken Credokirken, hvor de går til gudstjeneste sammen.
– Han sagde, at kammeraten var blevet stukket ned flere gange og blødte meget. Han fortalte, at han også selv var stukket ned, og at gerningsmanden råbte ”I fortjener det, fordi I er kristne”, fortæller Hammer til den norske avis Dagen.
Ingen af de ansatte i asylcenteret var vidner til angrebet.
Susan