Netanyahu skadet efter fodboldkamp

Israles statsministers fod er lagt i gips efter en fodboldkamp mellem arabere og jøder. Den 62-årige statsminister Binyamin Netanyahu er blevet skadet under en venskabelig arabisk-jødisk fodboldmatch.
Det skete i en ungdomskamp, der blev spillet på et fodboldstadion i Jerusalem. Den blev filmet for at fremme turisme til Israel.

Kampen havde blot været i gang i fem minutter, da regeringschefen, der er stor af statur, faldt på grønsværen og forvred sin ankel på venstre fod, da han sparkede til bolden.

Først lod han som ingenting og spillede videre – han scorede tilmed et mål – men da han viste tegn på smerter, bragte hans sikkerhedsvagter ham først til hans hjem og senere til det nærliggende Hadassah Universitetshospital på Scopus-bjerget.

Ved hans hjemkomst blev han undersøgt af en ortopædisk læge, som mente, der var brud på et sene bånd. Dette blev senere bekræftet på hospitalet, hvor hans fod blev lagt i gips.

Netanyahus kommentar var:

– Jeg deltog i en ungdomsfodboldmatch for at øge turisme hertil og vise staten Israels sande ansigt.. Det var jo ikke som kampene om Europamesterskabet, som jeg nu ser på TV. Men i morgen vil jeg være i statsministeriet og fortsætte med at spille på andre baner for Israel.

Hans fod vil være i gips i flere uger.