Harmonisk og kreativ lovsang

’In three persons’ er blevet udgivet i tre dele. Hver enkelt udgivelse fokuserer på en af personerne i treenigheden. Dette album er samlingen af de tidligere udgivne dele.
Lovelite består af 4 personer og ledes af ægteparret Andrew and Jen Polfer fra det sydlige Californien.
Det er et pop-lovsangsalbum. Hvis man skal sammenligne det med andre nutidige kunstnere, så kunne det være All Sons & Daughters eller Gungor. Og ligesom med de nævnte artister, så er dette album også både smukt og harmonisk. Jeg blev hurtigt og trygt ledt ind i det nogle gange lidt 80’er-agtige musikalske univers, som Lovelite skaber. Ikke at albummet som sådan lyder som 80’erne, men de formår at blande den gode lyd fra tidligere til en moderne elektronisk lyd. At det er smukt og harmonisk betyder ikke, at det hele foregår i et lavt meditativt tempo. ’Heart Starts Beating’ er et eksempel på det, men også her er det vellykket. Det er sådan en cd, som man hurtigt hører igennem mange gange, hvis man sidder og arbejder ved computeren, eller bare går rundt og laver et eller andet. Det skyldes at tracklisten er rigtig godt blandet. Man sidder og svømmer helt væk til den smukke musik, hvad enten det er klaver, elektroniske trommer, elguitar eller Jen og Andrews gode stemmer.
Det er ikke et normalt lovsangsalbum. Det er kreativt og anderledes. Hvis du foretrækker mainstream lovsang som Hillsong, Jesus Culture og den slags, så er det ikke sikkert, at du vil kunne lide dette album. Men jeg synes faktisk, det lykkes Lovelite at skabe et album, som nok er mere eksperimenterende, end mange normalt hører, men det er samtidigt også let tilgængeligt.
Henrik

Kunstner: Lovelite – Titel: In three persons – Genre: Pop/Indie/Lovsang – Forhandler: www.itunes.dk – Pris: 72 kr.