Kirkelig mandekonference skal få gang i mændene

Silkeborg er bilernes by – og nu også mændenes. Her afholdes nemlig kirkelig mandekonference i ”Bilernes hus” til september, skriver Kristeligt Dagblad.
Målet er at få mændene til at vågne op og tage ansvar for både kirken og deres familie. Konferencen arrangeres af Danmarks folkekirkelige Søndagsskoler, Indre Mission, Evangelisk Luthersk Mission, Kristent Pædagogisk Institut og Foreningen Agape.
De feminine værdier fylder alt for meget i samfundet i forhold til de maskuline, mener arrangørerne. Der er kun adgang for mænd over 18 år samt én kvinde; nemlig Iben Thranholm, der er teolog og journalist (billedet).
Hun skal holde et foredrag om ”Manden vi savner”.
Der afholdes konkurrence om hjulskift på tid og serveres pølser – uden salat. Man kan også vælge at deltage i seminarer, der har fokus på det at være mand.
Lisbeth Bitch