Anderledes kvinde-magasin

I denne uge udkommer et nyt magasin for kvinder om at opdage eller genopdage styrken i fællesskabet med andre kvinder på tværs af kultur.Magasinet udgives af foreningen ”Kvinde til Kvinde”, der også arrangerer kvindekonferencen ”Forvandling” den 14.-15. september i Kirken i Kulturcenteret i København.
Visionen for magasinet er at opmuntre og inspirere til integration og netværk mellem danske og nydanske kvinder.
Artiklerne er skrevet af journalist Karin Borup Ravnborg med flotte, illustrative fotos af Carolina Segre Høyer.

Anderledes

Mange kvindemagasiner har selvrealisering i fokus: ”Hvad kan JEG gøre for at blive smukkere, slankere og for at lykkes i MIT liv?” Dette magasin ønsker ud fra et kristent livssyn at skabe en modkultur til den trend og få kvinder til at række ud over sig selv og ud til andre, fortæller redaktør Merete Tangstad:
”Vi vil gerne vise, at når vi kvinder står sammen, er vi meget stærkere, end vi er hver for sig. Alle kvinder – uanset hvilket land, vi kommer fra – har noget, vi kan berige andre med. Det er vores håb, at dette magasin må være med til at forandre vores relation til mennesker, som er lidt anderledes end os selv.”
Foreningen ”Kvinde til Kvinde” arbejder på at kunne udgive magasinet to-tre gange om året med inspiration og reportager fra integrations- og kvindenetværk i hele landet. Det nye magasin sælges på konferencen ”Forvandling” for 20 kr. mod normalt 35 kroner og kan også købes gennem hjemmesiden www.kvindetilkvinde.dk.
Henri