Volontører bruger uddannelsen

Mange unge bruger deres uddannelse aktivt i deres volontørophold.Når Impact sender volontører ud, har der altid været en overvægt af kvinder, men dette år er kønsfordelingen tæt på lige.

De udsendte er: Christina Jul Nielsen, Finn Backs, Jonas Rasmussen, Kathrine Windfeld, Katrine Egholm Nielsen, Katrine Petersen Strand, Kim Frost, Kirstine Thorngreen Primdahl Lorentsen, Lea Møberg, Mads Emil Kristensen, Maria Vissing Bachara, Michael Nielsen, Mikala Néte Englund Skovdal, Nathalie Nørby, Noa Karl Englund Skovdal, Pia Christensen, Sarah Strøm, Silas Holm Lauritsen, Sofie Bjerrum Sørensen og Thomas Langvad.

I slutningen af august rejste 8 mænd og 12 kvinder af sted for at arbejde på børne- og ungeprojekter i Honduras, Filippinerne og Bangladesh.
Næsten 30 % af de udsendte rejser ud for at bruge deres uddannelser som henholdsvis håndværkere, lærere og pædagoger. Dermed fortsætter stigningen af professionsvolontører.
Læringsperspektivet i volontøropgaven er blevet styrket for de udsendte til Honduras, der starter med et 3 ugers ophold på volontørakademiet i hovedstaden. De vil blive undervist af lokale medarbejdere på børne- og ungdomsområdet.
Henrik