Antisemitter menes at stå bag ‘flotillen’ til Gaza

Mens det svenske skib “Estelle” er på vej fra Italien til Gaza-striben for at prøve at bryde den israelske søblokade, har israelske medier sat fokus på de pro-palæstinensiske initiativtagere og omtaler dem som antisemitter.
Om bord på “flotille”-skibet er aktivister fra en række lande, heriblandt Norge og Sverige.

I en analytisk artikel i bladet “Jerusalem Post” skriver Benjamin Weinthal, at aktivisterne er inddraget i en antisemitisk skandale, som har forårsaget en splittelse inden for gruppen – og kritik fra Mellemøst-sagkyndige.

Medstifteren af “Befri Gaza Bevægelsen” (FGM), amerikanske Greta Berlin, har fornylig på “twitter” skrevet, at “zionisterne drev koncentrationslejre og bidrog til at dræbe millioner af uskyldige jøder”.

En af lederne af indvandrerorganisationen “Jewish Agency”, Avi Mayer, er den første som har afdækket Berlins “tweet”, som giver jøder skyld for holocaust Hun omtales som en indædt antisemit.

Kritikere argumenterer, at FGM’s brug af holocaust-revisionisme og nazi-propaganda viser, at organisationen ikke er interesseret i at fremme fred eller i almindelige palæstinenseres trivsel i den radikale islamiske enklave Gaza.

Den amerikanske Mellemøst-sagkyndige, Daniel Pipes, siger til “Jerusalem Post”, at Greta Berlin afbrød hans forelæsning på University of California i Los Angeles, og at han opfattede hende som “sindsforvirret og ondskabsfuld”.