Fælles kirkedag i Haderslev

Søndag den 11. november slår folkekirkerne og de to frikirker i byen sig sammen om en stor fælles kirkedag.

Sognepræst Kirsten Münster

– Mennesker fra de forskellige kirker i Haderslev mødes, fejrer gudstjeneste sammen og snakker om liv og tro, fortæller folkekirkepræst Kirsten Münster fra Haderslev Domsogn. Hun er med i det udvalg, der planlægger kirkedagen. Her er også repræsentanter fra Gl. Haderslev kirke, Missionsforbundet og Pinsekirken.
Byens kirker har holdt lokal kirkedag, siden Haderslev i 2007 var vært for Danske Kirkedage.
– Dengang voksede modet og ønsket om at være mere sammen på tværs af kirkerne i Haderslev, fortæller folkekirkepræsten.
Kirkedagen starter med en festlig gudstjeneste i Harmonien. Derefter kører man til Pinsekirken og følger der fire spændende oplæg ved en jordemoder, pædagog, musikskoleleder og byrådsmedlem ud fra temaet ”KIRKE fra katedral til køkkenbord”.
/sl