1000 interesserede i Bibelen

Over 1000 bestilte Bibelselskabets nyhedsbrev på BogForum i København.
Generalsekretær Morten Thomsen Højsgaard fra Bibelselskabet har svært ved at få hænderne ned efter en særdeles vellykket udstilling på BogForum i BellaCentret i København.
– Vores salg steg samlet set med 65 procent i forhold til sidste år. Vi talte også med flere mennesker end sidste år, og vi havde flere tilhørere til vores mange interviews og debatter om Bibelens betydning. Knap 1000 af de besøgende valgte at blive nye abonnenter på vores elektroniske nyhedsbreve og kvartalsbladet Bibelen og Verden, fortæller han og tilføjer:
– Det var dybt inspirerende for os at opleve, hvordan især den nye Kunstbibel, oversættelsen af Det Nye Testamente til nudansk med otte nye omslag og så Bjarne Reuters genfortællinger af 60 af Bibelens største beretninger blev modtaget med begejstring og interesse.
/sl