Frikirker fokuserer på det overnaturlige

FrikirkeNet inviterer til lederkonference i Mariager den 9. og 10. november. Emnet er ”Overnaturlig naturligvis”. Frikirkerne henter bl.a. inspiration fra England og dansk forskning i mirakler.

Niels Christian Hvidt

– Vi ved, at karismatikken har mange forskellige udtryk, og vil på konferencen søge at give et indblik i dette, siger FrikirkeNets formand, Lars Bo Olesen.
Poul Scanlon fra England vil fortælle om, hvordan hans menighed formidler Helligåndens nådegaver, og Tonny Jacobsen vil sammen med Jørn Hyldgaard, Claus Bækgaard og Peter Holmsgaard inspirere til mere åndelighed i danske frikirker. Niels Christian Hvidt (billedet) holder to foredrag, “Kan troen flytte bjerge?” og “Profetiens betydning i kirken”. Hvidt blev for alvor kendt med bogen ”Mirakler”, der fortæller om grædende jomfru Maria-statuer og andre overnaturlige hændelser inden for den katolske kirke.
/sl