Gospelkor tilbyder flere pladser

Det glade budskab bliver sunget i alle aldre.Der er noget for enhver alder, når Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa åbner op for nye medlemmer til deres gospelkor.
– Gospel er glad, dyb, inspirerende, bevægende og fængende musik, som går dybt ind og får både krop, sjæl og ånd i bevægelse. Sådan siger de i Sct. Nikolai Kirke, hvor de har gratis prøvemåned i januar måned. ’GospelOaks’, der er for voksne, øver alle lige uger om torsdagen kl.19.
– GospelOaks er for dem, som kan lide at synge og kaste sig ud i nye udfordringer i et varmt korfællesskab med de kristne værdier og budskab i centrum. Der er ingen optagelsesprøve. Alle kan være med, uanset musikalsk baggrund eller mangel på samme, lyder det fra Torben S. Callesen, som er korleder.
For de helt små på 5-9 år er GospelSpirerne et godt tilbud hver tirsdag kl 16.
Korene er hver især en del af menighedsarbejdet ved Sct. Nicolai Kirke og medvirker ved gospelgudstjenester, jule- forårs- og påskekoncerter m.m.
Senest har korene optrådt til den store julekoncert i Sønderjyllandshallen for over 700 mennesker. Sammen med søskendekorene GospelRoots og GospelTeens danner de tilsammen Aabenraa Gospelfamily. Så der er nok at give sig til for de gospelglade indbyggere i Aabenraa og omegn.
Henrik