KLF spændte på DR-udspil

KLF, Kirke og Medier har sendt deres anbefalinger til DR og venter nu spændt på kanalomlægningen.Netop i disse dage pusler DR med de sidste beslutninger omkring den annoncerede kanalomlægning. Hos KLF holder man næsten vejret.
– Vi har været i dialog med DR og anbefalet dem at fastholde DR Kirken på hovedkanalen DR1, så den ikke ligger på en sekundær kanal. Vi mener, at DR Kirken er en væsentlig del af det kirkelige stof på DR, og derfor skal denne udsendelse bredt ud til den danske befolkning, skriver KLF på deres hjemmeside og fortsætter:

Bliver morgenandagten?

– Vi er samtidig spændte på, hvad der sker i forbindelse med morgenandagten, som nu har fundet sin plads på DR2, når denne kanal skifter profil til at blive en nyheds- og aktualitetskanal. Vi ved, at mange er blevet glade for morgenandagten på DR2 og vil derfor følge nøje med i, hvor den fremadrettet placeres.
Allerede nu har DR meldt ud, at DR Update og DR HD lukker, at DR3 bliver en ny ungdomskanal, at DR Ramasjang bliver rettet mod mindre børn, og at de større i stedet vil kunne se DR Ultra, samt at der vil ske en redefinering af de traditionelle kanaler. Så nu må der bare ventes.