Kristne gæster hos Winfrey

Cykelrytteren Lance Armstrong har bekendt sit dopingmisbrug i et af Oprah Winfreys talkshows. Men kristne som Nick Vujicic og Rick Warren bekender deres tro i programmet.

To verdenskendte kristne prædikanter deltog forrige
søndag i Oprah Winfreys show og vidnede om deres tro.

– Jeg ved, at Gud ikke har givet mig denne lidelse, men det som fjenden har prøvet at bruge til noget dårligt, har Gud vendt til noget godt, sagde evangelisten Nick Vujicic.
Manden ”uden arme, ben og bekymringer” var med i Oprah Winfreys talkshow forrige søndag. Han demonstrerede sine atletiske evner ved at kravle op ad trapperne til platformen, hvor Oprah Winfrey sad sammen med pastor Rich Warren.
Warren, som bla. er kendt for at have skrevet bogen, der på dansk hedder ”Det målrettede liv”, talte om vigtigheden af at lytte til Gud og læse Bibelen.
Oprahs Lifeclass programmer skal hjælpe mennesker til at blive bedre til at håndtere vanskeligheder. Hun viste derfor også en kort video, hvor Vujicic bl.a. dyrker golf, fodbold og skydiving. Den understregede Vujicics ord om, at troen hjælper ham til ikke at opfatte sig selv som handicappet.
Bodil