Storslået stemme

Kraftfuldt nyt album fra en af de mest profilerede kristne lovsangere i dag.
Dette er Kim Walker-Smiths andet soloalbum, efter at hun udgav ’Here Is My Song’ i 2010. Siden da har hun turneret verden rundt med bandet Jesus Culture, og det er derfor svært ikke at sammenligne med dem, når man lytter til hendes nye plade.
Men Kim Walker-Smith har sin egen stil, og denne plade er lovsang, men det er lidt anderledes end på Jesus Cultures plader. Hun har en særlig evne til at formidle Guds kærlighed og nærvær igennem musikken og Kims kraftfulde stemme fylder lidt mere end den plejer, og det bliver det ikke dårligere af!

Nu skal man jo passe på med at sammenligne med andre kunstnere, men jeg synes faktisk, at hendes kraftfulde stemme på enkelte numre minder om den meget populære Adele’s utrolige stemme. Det hører man især i det sidste fantastiske nummer på pladen, ’Healing Oil’. Men modsat Adele, så er det helt tydeligt, hvad Kim Walker først og fremmest vil: Lede lytteren tættere ind til Guds nærvær og give plads til Helligåndens virke.
Det giver sig især udtryk i ’Spirit Break Out’, men man kan også se det i numrenes længde, som varierer fra knap 6 minutter til næsten 10 minutter. Der er tid til at synke ind i Kims univers og teksternes budskab. Man mærker en blanding af glæde og desperation for at opleve mere af Guds nærvær igennem hele albummet.
I ’Miracle Maker’, som Martin Smith fra delirious har skrevet, kommer Kims stemme for alvor til sin ret. Det er et storslået nummer, som er skrevet til hende.
Generelt er det et rigtigt godt album. Det er gode numre, uden at de dog alle fuldstændig slår benene væk under mig – men nogle gør det.
Henrik