Valgmenighed satser på et mere aktivt Facebook

Aalborg Valgmenighed ser sig selv som et levende og innovativt fællesskab. De ønsker at nå ud til flere mennesker. Som en konsekvens af dette satser de på at være mere synlige på deres Facebook-side, så den bliver endnu mere relevant for besøgende.
– Vores præst, Jesper Fodgaard, laver videoer om kommende søndagsgudstjenester. Lovsangslederne lægger sange ud, der betyder noget særligt for dem. Vi eksperimenterer i øjeblikket med, hvordan børnekirken kan blive synlig, for eksempel ved at give tips til, hvordan man kan fortælle sine børn om Jesus. Fremover kommer der til at være en Facebook-redaktion, hvor den yngste er 14 år, som skal sørge for, at der hver dag bliver genereret indhold, der er relevant for netop deres aldersgruppe, fortæller kommunikationschef Sofie Due Westh-Gregersen.
Henrik