Guds vagtværn beskytter Elizabeth

Elizabeth Torres tilhører et af Colombias stammefolk. Sammen med andre kristne i Arhuaco oplever hun forfølgelse for sin tro. Men Guds vagtværn beskytter hende.

Elizabeth er sammen med 45 andre kristne familier med i Foreningen for De fordrevne Indfødte i Colombia.

– Vi er klar over jeres aktiviteter i Bogota, sagde den anonyme mand i telefonen. Vi holder godt øje med jer, så vi ved, hvad I vil sige. Opringningen til Elizabeth kom en uge før, hun skulle tale ved Åbne Døres første møde i Bogota for kristne fra Colombias oprindelige folk i oktober 2012. Derpå ændrede Elizabeth sit telefonnurmmer.
Men Elizabeth blev alligevel ringet op af en mand, som fortalte, at han og en flok andre havde haft planer om at gøre det af med hende foran hendes hus. Men de havde opgivet, fordi der var omkring 20 uniformerede militærfolk omkring huset. Men det var ikke hæren, der stod vagt ved familiens hus:
– Jeg har en Gud, som beskytter mig og sendte sine engle for at beskytte mig, fortalte hun sin forfølger. Derfor fortsætter hun sine aktiviteter som kristen leder og fortaler for stammefolket sammen med Åbne Døre.
Bodil