Næstved-frikirker mødes palmesøndag

Med inspiration fra ”regen” – en socialt fokuseret kirke i København – mødes alle frikirkerne i Næstved Palmesøndag. Resten af byen er også inviteret.Palmesøndag fejrer byens fire frikirker fællesgudstjeneste i Næstved Bykirke kl. 10.30. Gudstjenesten er en fælles markering af påsken.Dagens gæstetaler er Thomas Willer, som er præst i kirken regen – en ung og moderne kirke i det indre København. Kirken blev i december 2012 kendt i medierne, fordi den åbnede et nødherberg i Kristuskirken på Nørrebro. Henover vinteren har det givet varme, mad og husly til byens hjemløse.
– Vi ser frem til at lade os inspirere og udfordre af Thomas’ historie og det, regen gør som kirke i København, siger Martin Højgaard, præst i Sjølundkirken.

Udfordring til Næstveds kirkeliv
Palmesøndag vil Thomas Willer udfordre Næstveds borgere til at være en del af løsningen på samfundets mange udfordringer. Han vil udfordre kirkerne i Næstved til at tage ansvar for byen og nærmiljøet, ikke kun ved at prædike det kristne budskab, men også ved relationer, konkret hjælp og fællesskab.

Frikirker er for alle
Alle interesserede er velkomne til gudstjenesten denne søndag, hvor også præster, musikere og lovsangere fra frikirkerne deltager. Under gudstjenesten er der desuden børnekirke – gudstjeneste i børnehøjde for de 3-12 årige.
De fire frikirker bag arrangementet er Sjølundkirke, Birkebjergkirken, Næstved Bykirke og Frelsens Hær i Næstved.

Martin Højgaard (th) glæder sig til at blive udfordret af Thomas Willer (tv.) til palmesøndagsgudstjenesten.