Fire gospelledere bag nyt fællesskab

Den 14. april starter Kolding Gospel Fellowship op med deres første Gospel Celebration.
Idéen er opstået blandt lederne for Kolding og omegns fire gospelkor, som alle ønskede at skabe en bro mellem gospelsangen og kirkegangen for deres korsangere.
Allerede den 8. april er der øvelse både for de fire kor i den apostolske kirke i Kolding, men også for andre interesserede, som bare vil trykke den af denne ene gang.
De fire kor er Lusangi Gospelkor, Vamdrup Gospelkor, Harte Gospelkor og South City Gospelkor. De tre første kor har rødder i folkekirken, mens det sidste er knyttet til apostolsk kirke.
– Umiddelbart lægger vi ikke op til, at Kolding Gospel Fellowship bliver en selvstændig kirke. I første omgang skal det være et inspirationsforum og fællesskab for gospelinteresserede med link til kirkerne og opfordring til at være med i gudstjenestefællesskaber i de eksisterende kirker, fortæller Steffen Bay, som er leder af South City Gospelkor.
– Vi tager udgangspunkt i korene. Her oplever folk tryghed. Kolding Gospel Fellowship bygger videre på det med god plads til at undersøge, stille spørgsmål, vokse i forståelse og viden om kristendommen og kristenlivet, forklarer dirigenterne. Gospel Celebration foregår på Godset i Kolding.
Eva