Gratis Kirkedage på havnefronten

Hans Berntsen, ægteskabsundervisning, børnetelt, pølsevogn og meget, meget mere kan findes på Aalborgs havnefront under kirkedagene. Det er endda gratis.På havnefronten i Aalborg går det virkelig løs i Kristi Himmelfartsferien den 9. til 12. maj.

Fredag og lørdag i Kristi Himmelfartsferien byder Aalborgs havnefront på Slotspladsen ved Utzon Centret velkommen til et væld af aktiviteter på scenen, Markedspladsen og i de mange telte!

Det er helt nyt for Danske Kirkedage, at der nu er en del af programmet, som er gratis og ligger uden for det gængse messeområde.
På havnefronten ved Slotspladsen er det hovedsageligt forskellige frikirker, som står bag arrangementerne. Men også Aalborg Valgmenighed, Den Katolske Kirke og Kirkens Korshær har markeret sig.

Koncerter og foredrag

En af de spændende arrangementer er Hans Berntsens foredrag: ”Et helt nyt liv” fredag eftermiddag.
Anette og Michael Vejdiksen fra Apostolsk Kirke holder et foredrag for par med titlen ”Tal sammen” senere på eftermiddagen.
Desuden byder fredagen og lørdagen på mange forskellige små koncerter.
Julie Lindell, The True Gospel Singers og Poetfabrikken er nogle af navnene på programmet. Også Frelsens Hærs Gospelkor og Tylstrup Børnegospel optræder.
Der er også flere aktiviteter, som rækker over et længere tidsrum, og som kan besøges både fredag og lørdag.
Danmission og Kirkens Korshær sælger henholdsvis genbrugsting og pølser.

Børn, bøn og spejder

Der er et børnetelt med masser af aktiviteter arrangeret af frikirkerne i byen, og for dem, der har lyst til at fordybe sig, kan timerne bruges i bønsteltet eller i Dagligstuen hos Aalborg Valgmenighed.
Spejdertorvet står FDF og Danske Baptisters Spejderkorps bag, og skurvognskirken er indrettet af Den Katolske Kirke.
Der kommer næppe til at mangle fest og liv på havnefronten. Men hvis man er mere interesseret i information omkring kirkelige tilbud, foreninger og organisationer er det i stedet Mulighedernes Marked i Aalborgs Kultur og Konferencecenter, hvor der også er mange forskellige foredrag på programmet.
Men hele Aalborg Centrum bugner af aktiviteter. Tilmeld dig og se mere på kirkedage.dk.