Guldbryllup

Christa og Johannes Kirk Søndergaard kan fejre guldbryllup søndag den 2. juni 2013.
Christa og Johannes er kendte ansigter i Kolding by, hvor de har boet siden 1967. Her har de brugt en stor del af deres liv på at hjælpe unge misbrugere. Derfor blev Quo Vadis-hjælpearbejdet i Kolding startet. I 1977 flyttede de som familie ind i behandlingshjemmet for at være mor og far for beboerne. Det blev til godt 25 år i behandlingsarbejdet.
Derudover har Johannes været indvalgt i Kolding Byråd samtidig med, at han både var politimand, medlem af menighedsrådet i Seest og tilsynsførende i Kriminalforsorgen, mens Christa passede hjemmet med deres to døtre.
I dag er de aktive i folkekirken, Bedehus Danmark, Gideonittjenesten og organisationen Familier På Vej.
De fejrer deres guldbryllupsdag søndag den 2. juni med feststart ved gudstjenesten kl. 10.30 i Harte Kirke samt med en efterfølgende privat fest.
Morgensang frabedes.
Eva