John G. Lakes tjeneste til Danmark

Curry Blake er lederen af John G. Lakes internationale tjeneste. Til juli kommer han til Horsens.En del har nok hørt om helbredelsesprædikanten John G. Lake, som levede og virkede for hundrede år siden. Langt de færreste kender Curry Blake, som i begyndelsen af juli kommer til Horsens Pinsekirke.

Curry Blake

Han er leder af John G. Lakes internationale tjeneste.
Som spædbarn blev han kørt ned, og lægerne forudsagde, at han ville dø eller i hvert fald være svært hjerneskadet. Hans mor bad for ham, og han slap fra ulykken uden alvorlige mén. Hun lovede at opdrage ham til at tjene Gud.

Den glemte manual

John G. Lakes datter Gertrude og hendes mand videreførte John G. Lakes tjeneste i mange år, før de i overensstemmelse med en profeti af John G. Lake gav den videre til Curry Blake.
I 1997 fandt Curry Blake en glemt manual til mennesker i helbredelsestjeneste, som han siden har undervist udfra.
Tjenesten har i dag mere end én million registrerede mirakler og regner med, at omkring 30.000 mirakler kan føjes til i løbet af måneden i kraft af den undervisning, som Curry Blake giver videre.
Horsens Pinsekirke holder fra torsdag den 4. til lørdag den 6. juli en konference med Curry Blake. Den slutter med et helbredelsesmøde.
For flere informationer om Curry Blake kan jglm.org besøges.