Kristne kunstnere mødes til kunst-festival

Kristne kan ikke kun udfolde sig i musik – men også i dans, ballet, drama, poesi, billedkunst og mange andre udtryksformer.

For en gangs skyld er det en festival, som ikke kun handler om musik, men om alle kunstarter, fortæller Neil Tye, som er en af arrangørerne. Han er selv kunstner og underviser i drama og teater.

Det kan man opleve i Kristi Himmelfarts-ferien, hvor den første holdes i Danmark. Det foregår på Kolding Internationale Højskole og i den nærliggende Kongreshal.
Festivalen får besøg af en lang række kunstnere, bl.a. bluessangeren Glenn Kaiser, som var en af grundlæggerne af Jesus People.
Jim Mills er dette års hovedtaler. Sammen med sin kone Anne står han bag Creative Arts Europe, der har holdt kunstfestivaler i hele verden.
De har begge en stor passion for at hjælpe, motivere og udruste kristne kunstnere til at klare sig på markedet, samtidig med at de bevarer en sund forbindelse til deres kirke.
Festivalen starter torsdag aften, fredag er der bl.a. seminarer og foredrag, hvor begyndere og amatører kan mødes med internationale kunstnere og få gode råd og undervisning.
Lørdag den 11. maj er den store udstillingsdag, hvor alle viser frem, hvad de kan. Det koster 300 kr. at være med denne dag, eller 400 kr. hvis man først køber billet ved døren.
Der er mere info om de mange kunstnerne på www.imaginefest.dk.