Ny sejlende sømandsmissionær

Indenlandsk Sømandsmission har ansat Henrik Søgaard Jørgensen i sommermånederne, hvor han skal sejle med som sømandsmissionær på Sømandsmissionens skibe.

Henrik Søgaard Jørgensen

Bethel og Duen er navnene på de to sejlende kaffestuer, som er på togt fra maj til oktober rundt i de danske havne. Bethel (Kaldesignal: OXUC, MMSI: 219009763) er Det Sejlende Sømandshjem, og Duen (Kaldesignal: OUTD2, MMSI: 219016585) er Den sejlende Sømandscafé.
Skibene lægger til kaj flere dage i træk i forskellige danske havne, og Henrik skal sammen med de andre medarbejdere gå på skibsbesøg, snakke med forbipasserende og byde på en kop kaffe til dem, der har lyst. Alle er velkomne til at komme ombord.
Henrik begynder i næste uge, og hans tidligere opgave som missionær hos Indre Mission samt hans fortid som fisker gør, at han kender til både livet på havet og til at møde andre mennesker med to øjne, to ører og én mund, hvilket Sømandsmissionen har som hovedopgave i det maritime miljø.
Eva