”Tak Jesus” er min signatur

Liliana Widinberg har for under et år siden ændret sin officielle underskrift til ”Tak Jesus”. Hun synes ikke, at hun kunne få bedre ord at kvittere med.

Bulgarskfødte Liliana Widinberg er ikke bange for at skille sig ud og være anderledes end mennesker omkring sig. Billedet her viser, hvordan hun i en periode præsenterede sin nye underskrift på facebook.

Bulgarskfødte Liliana Widinberg bor i en fin lejlighed i det indre København. Hun er kunstner og i tjeneste for Jesus, som hun selv siger. Det er hende, som har delt profetien på modstående side med Udfordringens læsere.
– Jeg får mange vigtige profetiske ord, syner, budskaber. Det er ikke noget, jeg har gjort mig fortjent til eller uddannet mig til. Jeg har fuldkommen overgivet mig selv og mit alt til Jesus. Han reddede mig fra afgrunden, og jeg er bare til rådighed, forklarer Liliana, som altid er klar til at skrive et ord fra Gud ned. Også hvis det er midt om natten. Hun fortsætter:
– Jeg har i lang, lang tid spurgt: ”Hvorfor mig?” Det usleste, ringeste, mindst perfekte… Måske netop derfor. Jeg er ingenting i mig selv. Intet at prale af. Intet at tilbyde af betydning… Så ufattelig er Guds nåde.

Sidste efterår følte hun sig ledt til at ændre sin underskrift til ”Tak Jesus”.
– Jeg ændrede min underskrift, mens jeg passede min mor, som var syg til døden af kræft i lunger og hjerne, fortæller Liliana. Hun havde sin mor liggende i sin stue fra juni til december sidste år.
– I denne periode, inden min mor mistede sig selv, gav hun sit liv til Jesus, og vi levede i daglig bøn, hvor min mor forstod, at hun kunne give alle sine lidelser til Jesus og modtage hans hjælp.

Daglige helbredelser

– Jeg skreg til Jesus om at helbrede hende. Jeg ved, at han kunne. Men Jesus’ svar var: ” Jeg helbreder hende mange gange hver eneste dag – men hendes tid er kommet nu.”
Det var fuldkomment sandt.
Der var mange symptomer – voldsomme hallucinationer, blindhed, lammelse, smerter, blodpropper. Hvert ét sygdomssymptom min mor og jeg i bøn overgav til Jesus – fjernede han, nærmest øjeblikkeligt. Det var mirakel på mirakel – nærmest hver eneste dag oplevede jeg Jesus’ overvældende kærligheds omsorg for min mor. Hun nåede at sige farvel til sine kære og ordne sine ting.
Det var ubærligt hårdt på den ene side og en fantastisk oplevelse af Jesus’ omsorg – midt i det mørkeste mørke.
Lige dér en dag kom det fra mit dybt taknemmelige hjerte, at jeg ville ændre mit underskrift til: ”TAK Jesus” i stedet for ” Liliana Widinberg”
Hundredevis af gange hver eneste dag sagde jeg igen og igen: TAK JESUS!!!
I den mest fortvivlende livssituation – i stedet for at jeg blev svækket i min tro, voksede min kærlighed til Jesus sig større og større.

Vidne på nye måder

Min ”TAK Jesus”-underskrift er mit ultimative vidnesbyrd for Jesus. Fordi ALT i mit liv KUN giver mening med Jesus som indgangspunkt, midtpunkt og udgangspunkt.
– Mennesker bliver meget forundrede, når de hører det, men dem som kender mig godt ved også, at jeg er et menneske, som tør være anderledes og gøre nye ting.
– Min præst i apostolsk kirke på Fillippavej i København lod mig vidne i kirken en søndag om det, jeg har gjort, selv om også han var forundret. Men Jesus gør alting nyt, og det er også fint at vidne for ham på nye måder.
Liliana er meget glad for sin nye underskrift.
– Det giver så meget mening for mig, når jeg underskriver mine malerier med: ”TAK Jesus!”. Fordi gaven at skabe kunst er ikke min – det er en gave fra Jesus, som jeg siger TAK for… Eller når jeg skal kvittere for en modtagelse: ”TAK Jesus!” er de helt rigtige ord at kvittere med. Alt godt kommer fra ham…Og hvis det er noget negativt, jeg må kvittere for – så er det også: ”TAK Jesus!” for det er Jesus, som må hjælpe i alle situationer. Han ejer det hele af mig – mine ”aktiver” og mine ”passiver”. Det hele er der kun én ting at sige til: ”TAK Jesus!” …Og det giver mig så fantastisk en mulighed at forklare mennesker, som undres over mit underskrift, om hvorfor jeg skriver under med: ”TAK Jesus!” Hvor fantastisk at kunne vidne på den måde…Er det ikke dét, vi alle er sendt ud i verden for – ”at forkynde det gode budskab”?

Måbende overraskelse

Underskriftændringen har ingen problemer givet Liliana fra det offentlige, selvom hun har udskiftet alt fra sygesikringsbevis til pas for at lovliggøre ændringen.
– Jeg oplever, at det var en Hellig Ånds inspiration jeg fulgte ud i livet, og at jeg gik i forudberedte gerninger. Damen som stod for ændringen spurgte: ”Er du blevet skilt? Har du skiftet efternavn?” Mit svar var :” Nej, det har jeg ikke.”. Så spurgte hun igen: ” Hvorfor vil du så skifte dokumenter og betale så mange penge? Det giver ikke mening.”
Jeg svarede: ”Fordi jeg har ændret identitet og derved også underskrift som autentisk udtrykker min nye identitet. Og jeg må have den samme underskrift alle officielle steder, så den er legal og gældende.” Hun var så nysgerrig efter at se, hvad det så var for noget og sagde: ”Kan vi så se, hvad der er for en underskrift du har fået?” JA! Så kom det frem på papiret: ”TAK Jesus”… Hun kiggede forbløffet og sagde intet mere.

Læs også


Artiklen fortsætter efter annoncen: