Højskoleelever giver 200.000

De cirka 60 elever, som har gået på Luthersk Missions Højskole (LMH) i foråret, har i løbet af deres fem måneders ophold i alt samlet nøjagtig 206.419,81 kroner sammen.
Et lille udvalg af elever har motiveret deres kammerater til at få penge op af lommen. Der er blevet arrangeret konkurrencer, auktioner og andre underholdende tiltag.
Tirsdag den 28. maj kulminerede løjerne så med overrækkelsen af den store check. Højskoleelevernes indsamling er nemlig en del af Luthersk Missions Unges (LMU) landsindsamling, hvor målet er at samle 500.000 kroner ind til Etiopiske unge i løbet af 2013. Nu er omkring 40% af beløbet så kommet ind med ét slag.
Checken blev overrakt af elevrådsformanden til LMU’s projektleder Louise Høgild og Andreas Wind, som var mødt frem som LMU-bestyrelsens repræsentant. Pengene skal gå til undervisning og oplæring af unge kristne i Syd-Etiopien til selv at give evangeliet videre på studiesteder i større byer, men også i landdistrikter, hvor ingen nogensinde har hørt om kristendom.
Eva