Kristendemokraterne er alligevel ikke klar

Det var lidt for optimistisk, når vi skrev på forsiden af sidste nummer, at Kristendemokraterne ville aflevere underskrifter i denne uge, så partiet kunne bliver opstillingsberettigeet.
Sådan så det ud, men siden er strømmern af underskrifter åbenbart gået lidt i stå, så partiet manglede stadig 500 underskrifter ved redaktionens slutning.
Partiformand Stig Grenov opfordrer derfor alle til at indsende deres underskrifter, så partiet kan få dem godkendt og gå til indenringsministeriet.
”Kristendemokraterne er ikke opstillingsberettiget – endnu.” Det slår KDs landsformand Stig Grenov fast i en pressemeddelelse søndag eftermiddag.
”Vi har et stort behov for de mange hundreder godkendte underskrifter, der ligger ude i hjemmene på køkken- og skriveborde. For selv om vi regner med at vi har det nødvendige antal underskrifter, så ved vi af erfaring, at en del bliver kendt ugyldige af Indenrigsministeriet. Partiet er derfor taknemmelig for hver en underskrift der indsamles indtil den dag vi får bekræftet af ministeriet, at vi er godkendt som opstillingsparat til folketingsvalget.”
Henri.