Amen!

Matt Maher inviterer med dette album hele det kristne fællesskab til at stå sammen, dyrke sammenholdet og i kor sige ’Amen!’
Albummet ’All The People Said Amen’ er en opsamlingsplade bestående af velkendte Matt Maher-numre i live-versioner med 4 nye sange tilføjet. Den canadiske og kristne singer/songwriter viser stort musikalsk overskud på dette album, som evner både den glade og ophøjende lovprisning, samt den mere stille taksigelse og søgen efter Guds nærvær.

Variationen i musikkens lyd er et klart tema for dette album. De første numre starter ud med et kald efter kristeligt fællesskab og sammenhold gennem opstemte upbeat-toner, hvorefter Matt Mahers indre rocker bliver sat fri under guitarnumrene ’Hold Us Together’ og ’On My Way’.
Og slutteligt må jeg så sige, at albummet på overbevisende vis også indeholder elementer fra den anden ende af det musikalske spektrum på numre som ’Adoration’, ’Mighty Fortress’ og ’Lord, I Need You’. Her vil du opleve den lette og akustiske lyd, som klart overbeviste mig.
’Lord, I Need You’ er sammen med titelnummeret ’All The People Said Amen’ to af Matt Mahers nyligt indspillede sange og må begge siges hurtig at finde sig til rette blandt de resterende af canadierens best-hits.

Fælles for alle numrene på dette album er den udprægede intimitet, som giver Matt Mahers vokal et utrolig nærværende udtryk:
Den er sprød, blød, beroligende og nærmest Casting Crowns-lignende i udtryksmåden. Jeg er uden tvivl positivt stemt over for dette album, som virker som en velovervejet samling af numre, der viser alle sider af Matt Mahers talent og tro.
Josefine Høgenhaug Aaen