Evangelisk Børnemission skifter navn

Boernogtro.dk bliver foreningen Børn & Tro’s nye hjemmeside, som er tilgængelig fra den 1. september.
Boernogtro.dk bliver foreningen Børn & Tro’s nye hjemmeside, som er tilgængelig fra den 1. september.

Børn & Tro bliver det nye navn for foreningen Evangelisk Børnemission. Vi vil gerne kommunikere vores formål klarere og mere forståeligt, forklarer foreningens administrator.

Ny hjemmeside, ny grafik og et nyt navn. Det er de store forandringer, som Evangelisk Børnemission har sat i gang.

Foreningens nye navn er Børn & Tro med den forklarende undertitel ”Kristendom i børnehøjde”.
– Evangelisk Børnemission er to meget kristne ord, som næsten kan skræmme nogle forældre væk. Vi ønsker bestemt ikke at skjule vores agenda, men vi vil gerne pakke den ind i noget lidt mere spiseligt. Det er også en god idé, hvis vi gerne vil nå muslimske børn med vores arrangementer, fortæller Administrator Kathrine Jul Chercka.

Lettere at gå til

Ændringen har været på vej siden årsskiftet, og den første september bliver dagen, hvor de forsøger at lande hele navneskiftet.
– Den dag skal vores helt nye opdaterede hjemmeside også være klar, fortæller Kathrine Chercka.
– Udover at gøre os lettere at gå til for mennesker udenfor kirken, håber vi også, at opdateringen gør det lettere for den nuværende voksengeneration i kirkerne at relatere til vores arbejde. Det er noget, vi vil arbejde videre med.

Børneklubber og GPS

Evangelisk Børnemission – eller rettere Børn & Tro – arbejder med flere forskellige tilgange til kristendom i børnehøjde.
Foreningen, som på verdensplan er tilknyttet Child Evangelism Fellowship, hjælper kirker med opstart af børneklubber og udgiver relevante materialer. Blandt andet har Børn og Tro lavet video-undervisningen GPS, som er let at gå til, der hvor der ikke er så mange ressourcer i børnearbejdet.
Foreningen uddanner også ledere til børne- og ungdomsarbejdet. Når der er ressourcer til det, bliver det også til udadrettede fremstød om den kristne tro, rettet mod børn. Desuden afholder foreningen flere årlige lejre.
Læs fra september mere på www.boernogtro.dk.