Nye volontører hos KFUM og K

Pernille Dyrvig Mikkelsen og Mathilde Møller Bech er begge nye volontører i KFUM og KFUK.
Pernille Dyrvig Mikkelsen og Mathilde Møller Bech er begge nye volontører i KFUM og KFUK.

Den 28. august rejser KFUM og KFUKs to nye volontører til Indien.
Pernille Dyrvig Mikkelsen og Mathilde Møller Bech skal arbejde i KFUM og KFUKs Indiens-projekt, som hedder ”IND I EN anden verden”.
Pernille Dyrvig Mikkelsen kommer fra Mygdal i Nordjylland. Hun blev færdig med HF for et år siden og har siden da arbejdet som lærervikar. Mathilde Møller Bech fra Vinderup har netop afsluttet gymnasiet i Holstebro.
– KFUM og KFUK er blevet en del af mit DNA, og jeg er rigtig stolt af og glad for, at jeg kan få lov til at komme ud og være en ambassadør for den. Oveni har jeg muligheden for at bruge 6 måneder af mit skolefrie år på at undervise og lege med børn, der ikke har haft de samme vilkår i deres barndom som jeg har haft, forklarer Mathilde Møller Bech.
Eva