Areopagus- erfaringer

En stor tak til Udfordringen, som sendte bladet for uge 37 over til mit ”eksil” i USA, så jeg kunne se, hvor nydeligt og med nænsom hånd redaktionen havde bragt min kronik ”Når ikke-kristne spørger.”
Jeg står ved hvert ord, jeg skrev, men der er dog den hage ved det hele, at jeg i mellemtiden blevet smidt ud af Kristeligt Dagblads netredaktion. De skønnede, at jeg ikke overholdt nogle regler, jeg i kampens hede ikke havde været obs på. Men alt har sin tid, og jeg er glad for de ”Areopagus”-erfaringer jeg gjorde.
Jeg får nu lov at glemme, hvad der er bagved og kan række efter det, der er foran (Fil. 3:13) men, i respekt, med oplevelsen af, hvor vidunderligt evangeliet strålede for mig på dette debattorv.
Både religiøse og irreligiøse modstandere vil dog, tør vi sige, altid bringes i defensiven med de mægtige, åndelige stridsvåben (2. Kor. 10:4), der også er betroet os.
Lad det være en opmuntring til evangeliets medstridere!
Jørn Nielsen,
p.t. 8508 W. Arlington Ave. Yakima, WA 9808, USA