Handikappede fejrede 10 års festivaljubilæum

Til talentshowet lørdag aften deltog flere af Kristelig Handicapforenings bofællesskaber med et indslag. Her er det Bofællesskabet Ganerbo, der optræder med sang og dans – og med et banner med teksten: ”We are beautiful”. Foto: Mikael Hessellund Mikkelsen
Til talentshowet lørdag aften deltog flere af Kristelig Handicapforenings bofællesskaber med et indslag. Her er det Bofællesskabet Ganerbo, der optræder med sang og dans – og med et banner med teksten: ”We are beautiful”.
Foto: Mikael Hessellund Mikkelsen

I weekenden d. 20.-22. september arrangerede Kristelig Handicapforening Frøfestival i samarbejde med Frøstruphave Efterskole.

Frøfestival er en musikfestival for handicappede, og blev en festlig weekend med Gospel Night fredag aften, og lørdag bød på kreativitet, lovsang, fodbold, gåtur, bønnevandring, Ramajangfest, film i Café Jacob og festaften med Frog ’n’ Roll-bandet, Talentshow og midnatslovsang.
Søndag var der festgudstjeneste – en særlig gudstjeneste med fokus på at være sammen og ”fælles om” uanset om man er deltager på Frøfestival, elev på efterskolen, eller med som hjælper eller gæst, fortæller kommunikationsmedarbejder Rikke Thomassen fra Kristelig Handikapforening.
Henri.