Kom tæt på præsterne

Studenterpræsten taler blandt andet med studerende, der er kørt fast i studiet - og måske også i livet.
Studenterpræsten taler blandt andet med studerende, der er kørt fast i studiet – og måske også i livet.

Ny web-tv serie går tæt på forskellige funktionspræster, som vi ikke er vant til at møde.
Her kan du møde bl.a. korshærspræsten, ungdomspræsten, døvepræsten, hospicepræsten og katastrofeberedskabspræsten foruden sygehuspræsten og studenterpræsten.
– De fleste ved, at der er en kirke og en præst i nærheden af, hvor de bor. Men vi vil gerne minde folk om, at man også kan møde en præst i andre miljøer end den lokale kirke. Det kan eksempelvis være på studiet, på gaden, eller hvis man oplever alvorlig sygdom, dødsfald eller en katastrofe, siger redaktør på Folkekirken.dk, Ellen Aagaard Petersen.
Det er folkekirken.dk, som står bag serien, der har fået navnet ’Folkekirken tæt på.’. Den består af indtil videre ti planlagte afsnit, som kommer i løbet af efteråret og foråret og kan ses på folkekirkens hjemmeside.
Jakob