800 kristne teenagere indtager Skjern

IMU’s Event foregår i år i Skjern Kulturcenter.
IMU’s Event foregår i år i Skjern Kulturcenter.

Første weekend i november samles Indre Missions unge til landsstævne. De omkring 800 unge skal i år mødes ude vestpå i Skjern Kulturcenter.

En hel weekend med fællessang, lange taler og gruppearbejde kan måske lyde som en dræber for en teenager. Men det bliver alt andet end kedeligt, lover arrangørerne, når Indre Missions Ungdom (IMU) mødes til Event 2013 i Skjern Kulturcenter.

Arrangørerne forventer op mod 800 deltagere til en weekend, hvor programmet lyder på fest, musik, sjov og råhygge. Men også med oplæg, samtaler og tid til at overveje personlige spørgsmål som ”hvem er jeg, og hvem er Jesus” .
Fredag aften blændes der op for IMU’s egen talentkonkurrence Zoom, hvor håbefulde bands dyster om æren og en studieoptagelse. Og lørdag kan deltagerne vælge mellem en række aktiviteter, der strækker sig fra kæreste-seminar og hardcore-bøn til fodbold og linedance. Lørdag aften skrues der ekstra op for volumen, når Events store festaften slutter med en kæmpe ”lovsangs-fest”.
Fra LUS til Event
Event er Indre Missions Ungdoms (IMU) landsstævne for 13-19 årige. Stævnet arrangeres hvert år den første weekend i november. Arrangementet har efterhånden en del år bag sig. Det første stævne blev afholdt i 1980 i Vejle under navnet LUS (LandsUngdomsStævne) og har siden flyttet rundt over hele landet. Det er tredje gang, stævnet afholdes i Skjern Kulturcenter.
Selv om IMU er ene om at arrangere stævnet, anbefaler såvel Luthersk Missions Unge (LMU) og Evangelisk Luthersk Ungdom (ELU) deres unge at deltage.
Lisbeth