Skønt og ærligt

s22_god-of-every-story-coverDen verdenskendte og yderst talentfulde lovsangsleder og sangskriver Laura Story er ude med et nyt skønt og ærligt album, ’God Of Every Story’.

Laura Storys stemme og lyrik er på blot to album blevet kendt verden over, og hun har vundet adskillige priser for sit talent. Og dette seneste album falder ikke uden for kategori. Den musiske genre er den samme som sædvanligt, nemlig pop. Men Laura Storys tydelige Carolina-rødder giver poppen det helt særlige country-lignende touch, som er kendetegnende ved den talentfulde kvindes musik. Som altid er lyrikken det bærende element, og her har Laura Story igen været skarp.

Tuner du ind på titelnummeret ’God Of Every Story’, er du fanget i et univers af lyse klavertoner og Laura Storys fortryllende klare stemme. Sangen fortæller historier om forskellige mennesker i forskellige situationer, som Gud alle er en del af. ’God OF Every Story’ skaber sammenhæng mellem de resterende sange på albummet og binder dem sammen i det bibelske ord fra Esajas 55 ”His ways are higher / than we could ever comprehend / when our world is shaking, He holds us in the palm of His hand.”
Gud har i sandhed givet Laura Story en gave i form af digterevner og historiefortæller. Hun tager dig med til et spirituelt univers gennem sin rørende, blide klang og de gennemslagskraftige, sandfærdige historier, som beretter ærlige fortællinger fra hendes eget liv med familie, job og Gud som Far. Sangene er alle ørehængende lovsange, som formidler Guds nærvær. Temaet for albummet står klokkeklart gennem alle 11 sange: Gud er den ultimative forfatter af vores livshistorie.
Josefine Høgenhaug Aaen