450 unge på LMs Mission 13

Frimenighedspræst Peter Rask, som var taler på Mission 13, løb penge ind til mission i Cambodja for hver kilometer på løbebåndet.
Frimenighedspræst Peter Rask, som var taler på Mission 13, løb penge ind til mission i Cambodja for hver kilometer på løbebåndet.

Under overskriften ”Mål” samledes 450 unge fra Luthersk Mission til weekend i Hillerød den 13-15. november.
Der var 100 flere med på dette Mission på LMs højskole end sidste år.
– Vi står tilbage med en stor taknemmelighed til Gud og samtidig også glæde over det budskab, som har lydt på Mission13. Målet er, at vi skal nå frelsen, og så har vi den nye jord i vente. Det er noget, som vi ikke bare kan holde for os selv, siger Thomas Kofoed Holm, der var formand for komitéen.
Med ’Mål’ som tema var der dels fokus på evigheden, dels på at komme i mål med indsamling til mission. Et løbebånd og almindelig indsamling blandt deltagere sikrede 60.000 kroner til arbejdet i Cambodja.
Bodil