Pinsekirke-leder død af nedstyrtet tag under storm

Lillian Nielsen, som sammen med sin mand K. B. Nielsen har været leder af Åndens Klinik i Haderslev, døde søndag af de kvæstelser, som hun pådrog sig under stormen den 28. oktober.

Lillian Nielsen var den kvinde, som i nyhederne flere gange under stormen blev omtalt som kvinden fra Halk, der havde fået et tag ned over sig. Det skete, da hun gik ud for at bese et træ, som var faldet om i stormen. Mens hun var ude, løftede taget sig på deres hus og faldt ned, og hun kom i klemme under det. Muligvis fik hun her hjertestop, før hjælpen nåede frem.
Imidlertid kunne ambulancen ikke køre hende til Odense på grund af det trafikkaos, der var opstået i stormen, hvor Lillebæltsbroen også blev lukket. Og på motorvejen var der kø i fem timer. Ambulancen nåede derfor kun til Kolding Sygehus.
Tirsdag lykkedes det at få Lillian ført til Odense Universitets Hospital, hvor hun lå i koma, indtil hun døde søndag d. 3.11.
Lillian Nielsen var også med i ledergruppen for den store menighed, Haderslev Pinsekirke, som har til huse i Multihuset.
Lillian og K.B. Nielsen har fem voksne børn.